Stellanin peg salve anmeldelser

© 2007-2020, Pharmreparat LLC
Alle rettigheder til materialerne på webstedet er beskyttet i overensstemmelse med Den Russiske Føderations lovgivning. Ved brug af ressourcematerialer kræves et direkte link.


Efter operationen dannedes et stort dybt sår på det sted, hvor sfinkteren var, som ifølge lægerne skulle heles i meget lang tid...

Mavesåret er lukket, jeg har det godt. Mange tak for sådan en salve! Hvis det ikke var hende, ved jeg ikke, hvad jeg ville gøre. Jeg prøvede begge folkemedicinske midler og wrap-sårhelingsservietter, intet hjalp. Men Stellanin er bare et MIRKEL. Tak igen. Jeg leder efter flere ord med taknemmelighed, og jeg kan ikke finde sådanne ord, for det er simpelthen umuligt at udtrykke min taknemmelighed med ord! Hvem der var i mine sko, han vil forstå mig (mavesåret konstant såret, især om natten)! Mange tak igen. (Jeg havde et mavesår i mere end et år, fra indersiden af ​​benet i ledbåndsområdet, målende 3,5 x 3,5 cm).

Det faktum, at jeg rørte ved vandmændene, indså jeg med det samme. Hele dagen brændte min hånd i bogstavelig forstand, det føles som om det blev kogt i kogende vand eller grillet på kul. Jeg var nødt til at drikke smertestillende medicin. Snart begyndte forbrændingsstederne at blive fyldt med væske og kvælde. I den lokale butik blev jeg bedt om en slags salve, men brugen af ​​det hjalp ikke. Da jeg vendte tilbage til mit hjemland, blev jeg behandlet i cirka halvanden måned, men min armtilstand forbedrede sig ikke. Jeg begyndte allerede at fortvivle. På en eller anden måde på internettet stødte jeg på et sted dedikeret til Stellanin. Efter en 2-ugers påføring af forbindinger ved hjælp af Stellanin PEG salve, gik min hånd !! "

I november 2015 udviklede min mor nekrose i den calcaneale region. Hun er sengeliggende, hendes ben bøjes ikke, hun er altid bøjet ved knæet. Efter 2 måneders fuldstændig mislykket behandling og kirurgens frygt for, at benet sandsynligvis skulle blive amputeret, skyndte jeg mig på Internettet.

Maria S., Moskva Se hele anmeldelsen her http://prozdo.ru/stellanin/

I januar behandlede jeg bronkitis og indåndes, bankede over et bassin med kogende vand, brændte hele brystet fra nakken til brystkirtlerne. På akutrummet diagnosticerede lægen forbrændinger i 1. og 2. grad, åbnede blærene og anvendte et bandage med furacilinsalve. Resultatet var et kæmpe sår på hele brystet, alt skadede under bandagen. Jeg ringede til min søster, fortalte om min nødsituation og klagede over, at jeg følte mig endnu værre, efter at kirurgen skar vablerne fra forbrændingen. Søsteren ankom straks og bragte sit rør med Stellanin og sagde - "Dette er hvad du har brug for, det bliver ikke bedre." Selv havde hun kort tid før behandlet sin søn, han havde sår i hans ansigt. Jeg fandt webstedet for dette firma på Internettet, læste og besluttede at prøve.

Første gang jeg smurt, panikede jeg - det var meget smertefuldt, klemmede frygteligt. Jeg troede, at jeg brændte såret endnu mere og ringede til min søster. Hun beroligede og sagde, at dette sker med store sår, at der ikke vil være nogen skade og må tolereres. Når alt kommer til alt havde jeg et kæmpe sår over hele halsudskæringen og venstre bryst. Faktisk, efter 10 minutter gik ubehaget forbi, og endda smerterne fra forbrændingen aftaget.

Jeg smurt som i instruktionerne 2 gange om morgenen og om aftenen, dækket med gasbind i 5 lag og fastgjort med et båndhjælpemiddel. Efter 2 uger helede décolletéområdet, og brystet efter en anden uge. Jeg var meget bange for, at pigmentering ville forblive, men alligevel blev et område med meget delikat hud påvirket. Men det heledes perfekt, som om der ikke var nogen forbrænding! Der er hidtil kun en let mørkfarvning tilbage på mælkekirtlen. Hvis jeg skulle smøre mig med noget andet, ville der ikke være et sådant resultat, det er 100%.

Mange tak til alle, der opfandt et så godt værktøj.!

Stellanin salve blev bragt til mig af venner fra Rostov. På venstre ben blev det trofiske mavesår ved hjælp af Stellanin helbredet med succes i 2 måneders brug og generer mig ikke mere. Se foto>.

I 4 uger heles 5 små mavesår (med en diameter på 1 til 5 cm). Jeg er Dem taknemmelig for en sådan medicin. Alt det bedste til dig. se foto>

Stellanin (salve): pris, anmeldelser og effektivitet, brugsanvisning

Tør sår behandles med salver af hjemmeproduktion Stellanin.

Det adskiller sig fra andre farmakologiske stoffer i dets oprindelige sammensætning og stopper den inflammatoriske proces..

Før brug skal du vide om kontraindikationer og anbefalet dosering..

Struktur

Den vigtigste aktive ingrediens er diethylbenzimidazolium triiodid.

Andre stoffer inkluderer også:

  • povidon;
  • vaseline;
  • alkohol;
  • vand;
  • dimethylsulfoxid;
  • Polyethylenglycol.

På grund af denne sammensætning forekommer inaktivering af proteinforbindelser, der er indeholdt i patogene mikroorganismer. Således opnås en bakteriedræbende virkning..

Sammensætningen indeholder ikke ingredienser, der bekæmper vira, så salven er ikke egnet til behandling af herpes. Stellanin-stoffer absorberes ikke i blodet.

Udseendet er salven en brunlig konsistens med en ejendommelig lugt.

Foruden Stellanin producerer virksomheden Stellanin-PEG-produktet, der adskiller sig i hjælpekomponenter og har en mindre udtalt aroma.

Det bruges til at helbrede våde sår..

I apotekskæden leveres salve i papkasser. Der er knyttet en kommentar til brug..

Prisen for lægemidlet afhænger af den by, hvor salget ligger, og apotekskæden.

Det varierer fra 380 til 455 rubler for et aluminiumsrør med et volumen på 20 g.

Stellanin-PEG kan købes for 349 rubler.

Indikationer til brug

Lægemidlet er indiceret til brug med følgende problemer:

  • hudafskrabninger;
  • skårede sår;
  • revner;
  • dybe hudfejl, der heles med vanskeligheder;
  • tryksår;
  • forbrændinger af de første to grader;
  • insekt bid sår.

Stellanin viste sig at være værdigt til eliminering af hæmorroider, purulente sår og abscesser.

Lægemidlet bruges også som et antiseptisk middel mod suturer efter operationer. Det bidrager til hurtig podning af podning. Lægemidlets antiseptiske virkning er svækket af tilstedeværelsen af ​​fedt, blodvæske og pus..

Brug af salve til behandling af åreknuder i rektum giver dig mulighed for at opnå følgende ændringer:

  • eliminering af vaskulære patologier;
  • tilbagevenden af ​​kapillærvægge til elasticitet og styrke;
  • gendannelse af de originale egenskaber for de bundter, der understøtter knudepunkterne;
  • blokering af den inflammatoriske proces;
  • eliminering af smerter;
  • ødelæggelse af patogener.

Indikatorer med høj ydeevne opnås i behandlingen af ​​acne, acne, udslæt.

Kompositionen frigiver hurtigt pustulen fra dens indhold og bidrager til rumvækst af rummet.

Kontraindikationer

Disse inkluderer:

  • personlig intolerance over for bestanddele;
  • tyreotoksikose;
  • skjoldbruskkirteltumor;
  • nedsat nyrefunktion;
  • kemoterapi.

Med forsigtighed anvendes salve til nyresvigt. Det er kontraindiceret hos børn under 18 år..

Gravide patienter skal konsultere en specialist, inden de bruger sammensætningen. Det samme gælder for ammende mødre..

Brugsanvisning

Salven påføres udelukkende på det berørte område i et lag. Før dette er det nødvendigt at vaske såret og fjerne forurening. Sæbe til dette er bedre at ikke bruge. Stellanin-PEG blev smurt ud med en vatpind eller gasbind.

For at komme salven ind i endetarmen påføres den på en bomulds-turunda og fastgøres med et bandage eller gips.

Ved trofiske mavesår og forbrændinger anbefales det at anvende sammensætningen med en tykkelse på højst halvannen millimeter. En bandage anbringes på toppen, der skiftes to gange om dagen.

Efter brug af salven kan følgende bivirkninger opstå:

Disse fænomener er typisk forbundet med kontakt med slimhindens sammensætning eller sunde væv omkring såret. Nogle patienter er blevet diagnosticeret med hovedpine og svimmelhed..

Hvis sammensætningen kommer på slimhinden, vaskes området med vand.

Røret opbevares på et køligt sted, beskyttet mod sollys, utilgængeligt for børn, ikke mere end to år.

Hvis sammensætningen kommer ind, skal du skylle din mave og ringe til en læge. Tegn på forgiftning inkluderer kvalme og opkast..

Brug ikke stellanin efter udløbsdatoen.

Anmeldelser og effektivitet

Anmeldelser af stoffet er for det meste positive. Mange patienter siger, at salver er yderst effektive til behandling af svære bedesår, sår og mindre hudlæsioner..

Voksne bruger Stellanin aktivt for at eliminere forbrændinger, koger og sår efter operationen. Effekten mærkes fra den første påføringsdag.

I anmeldelserne bemærkes smertefrihed og brugervenlighed af stoffet. Du kan dog ikke købe det i alle regioner.

Jeg smør dem sår to gange om dagen. Efter tre dage heles de. Det er sandt, at instruktionerne indikerer, at sammensætningen er kontraindiceret til børn. Jeg bruger denne salve selv, hvis jeg skærer mig selv eller forbrænder mig.

Acne middel hjælper meget. Huden bliver glat og ren. Prisen er virkelig ikke billig, men røret er nok i lang tid.

Alexei:

Jeg bemærkede ikke en super effekt. Efter min mening er der mange andre stoffer, der virkelig hjælper. Jeg blev overrasket, da jeg fandt ud af, hvor meget Stellanin salve koster på apoteker. Prisen på 380 rubler stemmer helt klart ikke overens med kvaliteten af ​​stoffet, der indeholder almindeligt jod.

Natalya:

Og for nylig blev min datter brændt med kogende vand. Jeg behandlede det berørte område på samme måde. Efter et par dage var der ingen spor af forbrændingen. Hudfarve blev den samme, der var ingen ar og ar.

Salven hjalp sin mand, da en purulent kog sprang op på ryggen. Om natten satte Stellanin ham under plasteret, og allerede om morgenen aftog betændelsen. Efter et stykke tid gik kogningen helt forbi. Sådan behandler vi hele familien med dette værktøj.

Analoger

Salvens sammensætning anerkendes som unik. Nøjagtige analoger findes ikke..

Udskift Stellanin med følgende stoffer:

  1. Betadion. Ungarsk medicin med antiinflammatoriske og antiseptiske virkninger. Den aktive ingrediens er iod..
  2. Betadine. Salve er indiceret til bakterielle infektioner, svampeinfektioner, trofiske mavesår, sår og forbrændinger..
  3. Bepanten. Et tyskfremstillet produkt har en regenererende virkning. Aktiv ingrediens - dexpanthenol.
  4. Aquazan. Antiseptisk salve bruges til at forhindre infektion af såroverflader.
  5. Yod Ka. Det bruges til antiseptisk behandling af hud og slimhinder..
  6. Iodovidone. Det er indiceret til mavesår, insektbid, blå mærker og blå mærker..
  7. Sulfargin. Stimulerer helingsprocessen for sår fra forskellige etiologier. Tilladt under graviditet og under fodring såvel som for børn fra to måneder.
  8. Zink salve. Det har antiseptiske og tørrende virkninger. Det kæmper godt med bleudslæt, små husstandsskår og sår. Salve har ingen kontraindikationer.
  9. D-panthenol. Det aktive stof er dexpanthenol. Det er indiceret til ridser og dermatitis, koger, revner. Lægemidlet har ingen åbenlyse kontraindikationer.

Før du anskaffer analoger af substitutter, er det værd at konsultere en læge, der er bekendt med det fulde billede af problemet.

For at opsummere er det værd at sige, at Stellanin er en vellykket udvikling af russiske forskere. Dette bevises ved hjælp af patientanmeldelser og ekspertudtalelser. Under alle omstændigheder er selvmedicinering sundhedsfarlig. Før du bruger medicinen, skal du derfor konsultere en hudlæge.

Stellanin-PEG

Stellanin-PEG: instruktioner til brug og anmeldelser

Latin navn: Stellanin-PEG

Aktiv ingrediens: diethylbenzimidazolium triiodid (diaethylbensimidasolium tryiodide)

Producent: Pharmaceuticals, LLC (Rusland)

Opdater beskrivelse og foto: 10.26.2018

Priser i apoteker: fra 381 rubler.

Stellanin-PEG - et lægemiddel til ekstern brug, stimulerer vævsregenerering.

Slip form og sammensætning

Stellanin-PEG fås i form af en salve til udvendig brug 3%: en mørkebrun masse med en karakteristisk lugt med lav intensitet (20 g hver i aluminiumsrør, 1 rør i en papknippe).

10 g salve indeholder:

  • aktivt stof: 1,3-diethylbenzimidazolium-triiodid - 0,3 g;
  • hjælpestoffer: lavmolekylær polyvinylpyrrolidon (povidon K-17), makrogol 400 (polyethylenglycol 400, polyethylenoxid 400), macrogol 1500 (polyethylenglycol 1500, polyethylenoxid 1500), dimethylsulfoxid (dimexid).

Farmakologiske egenskaber

farmakodynamik

Stellanin-PEG - en salve, der forbedrer vævsregenerering, har antimikrobiel og antiinflammatorisk aktivitet.

Lægemidlets virkningsmekanisme skyldes den antibakterielle egenskab af aktivt jod, som er en del af 1,3-diethylbenzimidazolium-triiodid. Ved inaktivering af bakterieenzymproteiner og bakterievægproteiner hæmmer aktivt jod deres syntese.

Den markante antimikrobielle virkning af salven beskytter såroverflader mod infektion.

Ved behandling af purulente sår sikrer salverets høje osmotiske potentiale evakueringen af ​​de adskilte purulente masser fra sårfejlen.

Farmakokinetik

Den terapeutiske koncentration af lægemidlet er kun til stede i såret. Systemisk absorption af det aktive stof forekommer ikke, selv når cremen påføres på store områder med nedsat hudintegritet.

Indikationer til brug

  • bedssår, trofiske mavesår med en infektiøs proces;
  • akutte purulente læsioner i hud og blødt væv, herunder behandling af sår, hydradenitis, koger, carbuncles, phlegmon, abscesser;
  • inficerede termiske forbrændinger i hud og blødt væv i I - III grad;
  • purulente komplikationer af postoperative sår, som en ekstra terapi for hudrevner, sår og suturer efter excision, episiotomi, koagulation;
  • udskæringer, skrabninger, ridser, ridser, revner.

Kontraindikationer

  • samtidig anvendelse af radioaktivt jod;
  • thyroideadenom;
  • tyreotoksikose;
  • alvorlig nyresvigt;
  • alder op til 18 år;
  • Jeg trimester af graviditeten;
  • individuel intolerance over for stofferne.

I henhold til instruktionerne skal Stellanin-PEG anvendes med forsigtighed hos patienter med kronisk nyresvigt i anden og tredje trimester af graviditeten, mens amning.

Brugsanvisning Stellanin-PEG: metode og dosering

Stellanin-PEG-salve påføres eksternt ved at påføre et tyndt lag (1,5–2 mm) på såroverfladen, hvor mindst 5 mm sund hud fanges rundt om omkredsen under en steril bindemiddelbinding. Lægemidlet kan påføres en steril klud, læg det derefter på såret og fikser det. Efter kirurgisk behandling af et omfattende purulent sår, bør dets hulrum løst fyldes med tamponer gennemvædet i præparatet. I nærværelse af fistulous passager indføres gaze-turundas med salve i dem.

Brug af klæbebånd eller klæbende forbinding er nødvendigt for en mere pålidelig fiksering af bandagen.

Anbefalet mangfoldighed af procedurer: 1-2 gange om dagen, mens der ikke anvendes mere end 10 g salve på samme tid. Behandlingsvarighed - fra 5 til 15 dage.

Ved behandling af abrasioner, udskæringer, ridser, revner eller ridser skal de smøres med et tyndt lag salve 2 gange om dagen.

Bivirkninger

I sjældne tilfælde, på baggrund af brugen af ​​Stellanin-PEG-salve, kan hudkløe eller hyperæmi optræde. Når symptomer på allergiske reaktioner vises, skal du stoppe med at bruge salven.

Overdosis

Overdoseringssymptomer ikke fundet.

Tilfældig indtagelse af salven kan forårsage kvalme eller opkast. I dette tilfælde er gastrisk skylning og udnævnelse af symptomatisk behandling indikeret..

specielle instruktioner

Lad ikke salven komme ind i slimhinderne i øjnene. Hvis der sker en utilsigtet kontakt med øjnene, skylles grundigt med varmt vand..

Lægemidlets antiseptiske aktivitet aftager i nærvær af pus, blod, fedt. Sure og alkaliske forhold svækker virkningen af ​​stoffet.

Graviditet og amning

Udnævnelsen af ​​lægemidlet Stellanin-PEG i første trimester af graviditetsperioden er kontraindiceret.

Der skal udvises forsigtighed, når du bruger salven i perioden med II og III trimestere af graviditeten, mens du ammer.

Brug i barndommen

Du kan ikke bruge lægemidlet til behandling af børn under 18 år.

Med nedsat nyrefunktion

Brug af salve hos patienter med alvorlig nyresvigt er kontraindiceret.

Ved kronisk nyresvigt skal der udvises omhu.

Drug interaktion

Samtidig brug af andre lokale antiseptiske midler indeholdende kviksølv, oxidationsmidler, kationiske overfladeaktive stoffer, alkalier er kontraindiceret.

Analoger

Analogerne af Stellanin-PEG er Betadine (salve), Iodopyron, Jod-Ka (opløsninger).

Betingelser for opbevaring

Opbevares utilgængeligt for børn..

Opbevares ved en temperatur på 0 til 25 ° C på et sted beskyttet mod fugt og lys..

Opbevaringstid - 2 år..

Apoteks-feriebetingelser

Recept tilgængelig.

Anmeldelser om Stellanin-PEG

Anmeldelser om Stellanin-PEG er udelukkende positive, de bekræfter lægemidlets høje terapeutiske virkning i behandlingen af ​​ikke kun mindre hudlæsioner, men trofiske mavesår og dybe bedssår. Salveens høje regenererende egenskaber bidrager til den næsten fuldstændige restaurering af huden efter komplekse forbrændinger, koger, baneoperationer. Patienter indikerer en hurtig helingsproces, et fald i betændelse og en positiv tendens fra de første dage med påføring af salven. Der er smertefrihed og fraværet af spredning, når der påføres salve på såroverfladen.

Nogle patienter rapporterer om manglen på lægemidlet i deres regioner og vanskeligheder med at erhverve det..

Prisen på Stellanin-PEG i apoteker

Prisen på Stellanin-PEG pr. Rør kan være fra 424 rubler.

Stellanin-PEG: priser i online apoteker

Stellanin-PEG 3% salve til udvendigt brug 20 g 1 stk.

Uddannelse: Rostov State Medical University, specialitet "General Medicine".

Oplysninger om lægemidlet generaliseres, leveres til informationsformål og erstatter ikke de officielle instruktioner. Selvmedicinering er sundhedsfarlig.!

Hver person har ikke kun unikke fingeraftryk, men også sprog.

Den højeste kropstemperatur blev registreret hos Willie Jones (USA), der blev indlagt på hospitalet med en temperatur på 46,5 ° C.

Når elskere kysser, mister hver af dem 6,4 kcal pr. Minut, men samtidig udveksler de næsten 300 slags forskellige bakterier.

Det velkendte lægemiddel "Viagra" blev oprindeligt udviklet til behandling af arteriel hypertension.

En uddannet person er mindre modtagelig for hjernesygdomme. Intellektuel aktivitet bidrager til dannelsen af ​​yderligere væv for at kompensere for de syge.

Selv hvis en persons hjerte ikke banker, kan han stadig leve i en lang periode, som den norske fisker Jan Revsdal viste os. Hans "motor" stoppede i 4 timer, efter at fiskeren mistede sig og faldt i søvn i sneen.

Hos 5% af patienterne forårsager antidepressiva clomipramin orgasme..

De fleste kvinder er i stand til at få mere glæde af at overveje deres smukke krop i spejlet end fra sex. Så kvinder stræber efter harmoni.

Forskere fra Oxford University gennemførte en række undersøgelser, hvor de kom til den konklusion, at vegetarisme kan være skadelig for den menneskelige hjerne, da det fører til et fald i dens masse. Derfor anbefaler forskere, at fisk og kød ikke udelukkes helt fra deres kost..

Ifølge undersøgelser har kvinder, der drikker et par glas øl eller vin om ugen, en øget risiko for at få brystkræft.

Mere end 500 millioner dollars om året bruges alene på allergimedicin i USA. Tror du stadig, at der findes en måde at endelig besejre allergi på??

Hvis du kun smiler to gange om dagen, kan du sænke blodtrykket og reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.

Foruden mennesker lider kun en levende væsen på planeten Jorden - hunde, af prostatitis. Vores mest trofaste venner.

Caries er den mest almindelige smitsomme sygdom i verden, som selv influenza ikke kan konkurrere med..

Leveren er det tyngste organ i vores krop. Hendes gennemsnitsvægt er 1,5 kg.

Interne hæmorroider er en proktologisk patologi, der er kendetegnet ved en stigning i venerne i endetarms-plexus, frigørelse af blod fra anus.

Stellanin salve: pris, anmeldelser og effektivitet

Den velkendte salve Stellanin bruges til behandling af udskæringer, forbrændinger og tørre sår. På grund af de udpegede regenererende egenskaber viser lægemidlet stor effektivitet, når det tages korrekt. I dag vil vi finde ud af, hvad dette produkt siger i anmeldelserne, er dets pris berettiget. Derefter bliver det klart, om det er rigtigt at bruge denne medicin, eller er det bedre at vælge en anden.

Stellanin salve - pris, anmeldelser og effektivitet

Lægemidlet "Stellanin" i form af en salve er beregnet til behandling af tørre sår. Det blev udviklet af armaturerne i det russiske videnskabelige farmaceutiske samfund og er kendetegnet ved en unik sammensætning, der giver en regenerativ, antiinflammatorisk og antimikrobiel effekt. Dette middel bruges ofte af patienter med en diagnosticeret diabetes mellitus såvel som sengeliggende patienter, især ældre patienter, efter at have gennemgået alvorlige operationer. Værktøjet kan også bruges til at helbrede komplicerede sårhudlæsioner..

Struktur

"Stellanin" (salve) indeholder den vigtigste aktive ingrediens 1,3-diethylbenzimidazolium triiodid. Som yderligere komponenter indeholder den også vaselin, povidon og glycerin. Eksternt er produktet en mørkebrun med en skarp specifik lugt.

Ud over salven producerer virksomheden også lægemidlet Stellanin-PEG. Denne salve indeholder en lignende aktiv ingrediens i sammensætningen, men hjælpekomponenterne her er forskellige - det er velkendt for alle, dimexid såvel som povidon og polyethylenoxider 1500 og 400. Medicinen har en mørkebrun farve og en uudtrykt aroma.

Salven blev oprettet til behandling af tørre sår såvel som for at fremskynde sårheling

Begge disse lægemidler er beregnet til ekstern påføring på overfladen af ​​patientens hud. De pakkes i metalrør og leveres til apoteknetværket i papkasser udstyret med brugsanvisning..

Opbevaring

Salven skal opbevares på et mørkt sted, som børn ikke har adgang til. Temperaturregimet er også vigtigt under opbevaring - det indstilles i området fra 0 til 25 ° С. Fra udgivelsesdatoen kan produktet opbevares i 2 år. Lægemidlet bør ikke bruges efter den specificerede periode.

effekten

Den farmakologiske virkning af Stellanin udtrykkes i den regenererende virkning, når det aktive stof kommer i kontakt med et sår på hudens overflade. Dette lægemiddel inaktiverer proteinforbindelser indeholdt i bakterievæggen hos patologiske mikroorganismer og påvirker også negativt de enzymatiske proteiner i bakteriefloraen. I dette udtrykkes en aktiv bakteriedræbende virkning. Stellanin beskytter på alle mulige måder et eksisterende sår mod udvikling og stratificering af infektion. Det hæmmer hurtigt forekomsten af ​​enhver infektiøs proces og bidrager derved til hurtigere heling af beskadigede væv.

Visuel effekt af brugen af ​​salver til behandling af diabetiske sår

Normalt, i det andet trin i udviklingen af ​​sårprocessen, når aktiv vævsregenerering forekommer i kroppen, fører brugen af ​​medikamenter, der er karakteriseret ved en høj osmotisk effekt, til sidst til et skarpt negativt resultat. Overtørring af den fornyede hud opstår på grund af de udviklende regenereringsprocesser. Men "Stellanin 3%" har et relativt lavt niveau af osmotisk potentiale. Denne egenskab er årsagen til dannelsen af ​​de bedste betingelser for udvikling af granuleringer - den forekommer samtidig med undertrykkelse af patologiske mikroorganismer, hvilket giver beskyttelse mod sekundær infektion af såroverfladen. Vaseline, som er en del af stoffet, dækker såret med en slags film, der desuden beskytter det beskadigede område mod mulige negative effekter af miljøfaktorer. Og glycerin blødgør igen såret og fugter det. Alle komponenter i lægemidlet giver kombinerede antiinflammatoriske, regenerative og antibakterielle virkninger..

Det er også vigtigt, at det aktive stof af det pågældende stof ikke helt absorberes i blodbanen - og selv når lægemidlet bruges direkte på de beskadigede områder af overhuden.

Indikationer

Lægemidlet er indiceret til brug i trofiske mavesår i de nedre ekstremiteter. Det bruges også i tilfælde af tryksår med forbrændingsskader i grader I og II. Indikationer for dets anvendelse er også revner, slibninger og udskæringer. Værktøjet fungerer også effektivt i områder med kamme, der dannes hos mennesker efter bid af blodsugende insekter..

Salven har en positiv effekt, selv ved bekæmpelse af ridser efter bid af forskellige insekter, og bruges også aktivt til behandling af forbrændinger i 1. og 2. grad, snit og andre hudskader.

Stellanin viste sig ikke at være dårligt og med abscesser, hæmorroider såvel som med behandlingen af ​​purulente sår i forskellige etiologier. Lægemidlet bruges ofte som et yderligere antiseptisk lægemiddel efter operationen. Det fremmer accelereret indkapsling af transplanterede væv..

Kontraindikationer

Kontraindikationer til brug af salver er:

  1. Patientens personlige intolerance over for stofferne.
  2. Lægemidlet bruges heller ikke til thyrotoksikose og hos patienter med en thyreoidea-tumor.
  3. Et forbud mod anvendelse er også en akut historie med nyresvigt hos patienter.
  4. Det er forbudt at bruge lægemidlet til patienter under 18 år..
  5. Lægemidlet bruges ikke i første trimester af gravide patienter.
  6. Brug ikke lægemidlet under behandlingen med radioaktivt jod.
  7. Med ekstrem forsigtighed påføres salven på beskadigede områder i nærvær af kronisk nyresvigt hos patienten - konstant kontrol af en læge og overholdelse af hans instruktioner.
Denne medicin ordineres ikke til børn under 18 år.
  1. Rådfør dig med din læge, før du bruger dette produkt, hvis gravide patienter i anden og tredje trimester, samt kvinder under amning.

Bemærk! Lidt forskellige indikationer er tilgængelige for salven "Stellanin-PEG." Instruktioner til brug af dette lægemiddel indeholder information om, at Stellanin fungerer effektivt til behandling af våde sår, og Stellanin-PEG - til behandling af tørt. I overensstemmelse hermed kan det første værktøj ikke erstattes af det andet på trods af den ubestridelige lighed mellem de aktive komponenter!

Metode til brug af lægemidlet, dosering

Stellanin salve er udelukkende beregnet til lokal brug. Efter påføring på huden skal salven dække hele den skadede overflade. Behandlingsvarigheden og hyppigheden af ​​påføring af lægemidlet afhænger både af læsionens art og sårets placering. Lægemidlets maksimale norm må ikke overstige et maksimum på 10 g dagligt. I nogle tilfælde er brugen af ​​en okklusiv plaster såvel som forbindinger tilladt.

Den maksimale dosis pr. Dag bør ikke overstige 10 gram, mens salven kun bruges til lokal behandling

Med lokal terapi af granulære former for forbrændinger, sår, trofiske mavesår såvel som hvis der observeres en uudtrykt udstråling i såret, påføres midlet et lag på 1-1,5 mm. Det viser sig, at det berørte område er fuldstændigt dækket af Stellanin. Skift påførte forbindinger én gang dagligt. Behandlingsvarigheden bestemmes af dynamikken i den modsatte udvikling af sårprocessen. Når der kun er mindre kvæstelser på patientens hud - skrubber, revner, snit, ridser, påføres lægemidlet på det beskadigede område med et tyndt lag to gange om dagen.

Bivirkninger

Det antages, at negative effekter på patientens hud let kan undgås ved nøje at overholde lægeens instruktioner og anbefalinger fra instruktionerne for lægemidlet. Effektiviteten af ​​dette værktøj bekræftes af en række kliniske studier. I dette tilfælde er allergiske reaktioner ganske sjældne, manifesteres i form af kløe og let hyperæmi i huden. Hvis patienten har sådanne symptomer, skal brugen af ​​lægemidlet seponeres. Ved anvendelse af Stellanin blev der ikke registreret et enkelt tilfælde af overdosering. Hvis stoffet kommer ind, er en følelse af kvalme og opkast mulig. Patienten gennemgår gastrisk skylning og symptomatisk behandling på et hospital.

specielle instruktioner

  1. Det anbefales ikke at bruge lægemidlet sammen med de antiseptiske midler, der indeholder kviksølv, et antal oxidationsmidler og alkali..
  2. Det er forbudt at bruge dette værktøj i kombination med præparater, der indeholder overfladeaktive stoffer af den kationiske type.
  3. Hvis patientens blod kommer ind i salven, når det påføres såret, reduceres dets bakteriedræbende egenskaber markant.
  4. Det er forbudt at anvende slimhinderne.
  5. I tilfælde af kontakt med øjne og andre slimhinder, skyl med rigeligt vand.
  6. Sørg for at konsultere din læge, inden du bruger medicinen..
  7. Lægemidlet produceret i Rostov-regionen af ​​det russiske firma Pharmreparat LLC fås på apoteker uden recept.
  8. Prisen på medicinen i Moskva er ca. 390 rubler pr. 20 gram.

Patientanmeldelser

Natalia 07/30/2016 11:31

Jeg anbefaler kraftigt bare at begynde at studere dataene om kliniske forsøg, der findes på fabrikanten Stellanins websted, de taler om dets sikkerhed. Og af en eller anden grund tror mange mennesker, at han helbreder den ene, ødelægger den anden. Når det bruges i henhold til instruktionerne, brænder stellanin 3-salve ikke patientens hud, som nogen skriver i alle fora. Det aktive stof i cremen inkluderer hypervalent jod, og ikke kun almindelig alkoholjod, det er forskellige ting. Ja, og simpelt jod med tilstrækkelig brug, bliver du ikke forbrændt! Når alt kommer til alt skrives det, at hvis der opstod en let smerte, så kan du fjerne det med en opløsning af lidocaine, og der er ikke noget forfærdeligt i dette. Enkel alkoholbehandling af sår er også smertefuld, og selv skylning med chlorhexidin kan forårsage smerter. Personligt ser jeg stadig ikke analoger til dette værktøj, og for mig er dets effektivitet ubestridelig.

Amalia 07/30/2016 13:32

Jeg fandt heller ikke Stellanin-erstatninger for mig selv - regenereringen er utroligt hurtig, selv karrene spirer, og for de ældre er det bare et fund, sår og sengesår er ikke nok til at rense pus og kim, du er nødt til at stimulere yderligere restaurering af huden og endda blødt væv, som hos ældre evnen er kraftigt reduceret. Jeg betragter skabelsen af ​​Stellanin-salve som et ægte videnskabeligt gennembrud, derudover er det russiske lægemiddel mere omkostningseffektivt igen - udenlandske dyre mærker er ikke tilgængelige for mange ældre mennesker, og alle kan købe Stellanin.

Tatyana 08/19/2016 01:19

denne salve, kammerater komplet affald. Jeg brugte en masse penge, og der er ingen mening, så mit råd til dig er at gå til lægen og ikke gøre noget vrøvl.

Amalia 06/05/2017 11:44

Hvad synes du er en masse penge, stoffet er ikke så dyrt, fortæl os om din diagnose? Har du ordineret dig en salve? Kommentar ser mærkelig ud, bare ikke blive fornærmet. Hvor meget og hvad blev du behandlet for?

Alenka 08/12/2017 11:32

God eftermiddag! Og Stellanin hjælper mig, han redder bare mig og børnene, de kommer ofte med sår fra en tur. Falder. Knæk knæene. Nå børn. Og selv børnene siger, at det ikke brænder, men de var bange for jod) Jeg rådede min mor til at købe Pell 3 Stellanin-salve, da hun skar benet, og alt festede der. To behandlinger om dagen direkte mod såret - og næsten passeret inden for tre dage. Desuden heles såret indefra, som det burde! Og lægen sagde, at det ville være nødvendigt at lægge dræning i lang tid, så det helede sådan og ikke kun er overvækst.

Lada Mordvintseva 08/21/2017 13:19

Jeg var også afhængig af de rosende anmeldelser af peg salve stellanin tre. Jeg brugte denne "mirakelsalve" til behandling af trofiske mavesår på benet. Kun 20 ansøgninger. Forresten, mavesåret netop dukkede op. Som et resultat fik jeg ikke kun et voksende mavesår, men også en stor forbrænding. Jeg vil bestemt ikke behandle ham med stellanin)))). Dumhed og bedrag!

Stellanin-PEG instruktioner til brug, pris, beskrivelse

Latin navn

Udgivelsesformular

Struktur

100 g salve til ekstern brug indeholder:

Aktivt stof: 1,3-diethylbenzimidazolium-triiodid - 3,0 g;

Hjælpestoffer: povidon (lavmolekylær polyvinylpyrrolidon), dimexid, polyethylenoxid 1500 (polyethylenglycol 1500), polyethylenoxid 400 (polyethylenglycol 400).

Emballage

farmakologisk virkning

Stellanin-PEG - et medikament med antiinflammatorisk, antimikrobiel og vævsregenererende effekt.

Mekanismen for lægemidlets farmakologiske aktivitet er den antibakterielle virkning af 1,3-diethylbenzimidazolium. Aktivt jod, som er en del af 1,3-diethylbenzimidazolium-triiodid, inaktiverer bakterievægsproteiner og bakterieenzymproteiner og udøver derved en bakteriedræbende virkning på mikroorganismer. Den markante antimikrobielle virkning af lægemidlet forhindrer infektion af sår. Sammen med antibakterielle og antiinflammatoriske virkninger har salven et højt osmotisk potentiale, hvilket er især vigtigt i behandlingen af ​​purulente sår, fordi fremmer evakuering af en purulent udflod fra en sårdefekt.

Systemisk absorption af det aktive stof er ikke til og med med beskadiget hud, men terapeutiske koncentrationer af lægemidlet er til stede i såret.

Indikationer

Stellanin-PEG, indikationer til brug

  • Behandling af akutte purulente processer (sår) i hud og blødt væv (koger, carbuncles, hydroadenitis, phlegmon, abscesser).
  • Yderligere behandling af purulente komplikationer af postoperative sår (efter excision, koagulering, episiotomi, til behandling af hudrevner, sår og suturer).
  • Termiske læsioner i hud og blødt væv i I-III grader, kompliceret af den infektiøse proces.
  • Trofiske mavesår, bedssår, kompliceret af den infektiøse proces.
  • Slid, snit, ridser, revner, ridser.

Kontraindikationer

  • Overfølsomhed over for komponenterne i lægemidlet Stellanin-PEG,
  • tyreotoksikose,
  • thyroideadenom,
  • alvorlig nyresvigt,
  • samtidig behandling med radioaktivt jod,
  • børn under 18 år,
  • Jeg trimester af graviditeten.

Forholdsregler: kronisk nyresvigt, II og III trimestere af graviditet, amning.

Dosering og administration

Salven påføres i et tyndt lag på ca. 1,5-2 mm direkte på såroverfladen, hvorefter en steril bindemiddelpåføring påføres, eller præparatet påføres bandagen og derefter på såret. Salvelaget skal overskride sårets omkreds med mindst 5 mm. Tamponer, der er gennemvædet i salve, udfylder løst hulrummet i purulente sår efter deres kirurgiske behandling, og gaze-turundas med stoffet indføres i de fistulous passager. Når såret er lokaliseret et sted, der er ubelejligt til bandage, er det tilladt at anvende en klæbebånd eller klæbebinding.

Forbindelser skiftes 1-2 gange om dagen..

Den daglige dosis bør ikke overstige 10 g. Behandlingsvarigheden i gennemsnit er 5 - 15 dage.

Med mindre hudskader (skrubbe, nedskæringer, ridser, revner, ridser) påføres lægemidlet et tyndt lag på den berørte overflade 2 gange om dagen.

Graviditet og amning

Det er forbudt at tage medicinen Stellanin-PEG i første trimester af graviditeten.
Brug med forsigtighed i II- og III-trimestrene af graviditeten og under amning.

Bivirkninger

I sjældne tilfælde er hudallergiske reaktioner (kløe, hudhyperæmi) mulige, hvor lægemidlets udseende bør seponeres.

specielle instruktioner

Undgå kontakt med salve. I tilfælde af kontakt med øjnene, skyl med varmt vand.

Interaktion

Lægemidlet Stellanin-PEG bør ikke anvendes i kombination med andre antiseptiske midler, der indeholder kviksølv, oxidationsmidler, alkalier og kationiske overfladeaktive stoffer. Alkalisk eller surt miljø, tilstedeværelsen af ​​fedt, pus, blod svækker antiseptisk aktivitet.

Overdosis

Tilfælde af overdosering er ikke beskrevet. Hvis du ved et uheld tager stoffet inde, kan kvalme og opkast opstå. Det er nødvendigt at skylle maven og konsultere en læge om nødvendigt udføre symptomatisk behandling.

Opbevaringstid

Opbevaringsbetingelser

Lægemidlet skal opbevares på et tørt, mørkt sted ved en temperatur på 0-25 ° C. Opbevares utilgængeligt for børn.

  • STELLANIN-PEG 3% 20,0 OINT
  • Stellanin-PEG salve til ekstern ca. 3% 20 g rør til pakning
  • STELLANIN-PEG salve D / NAR. BEMÆRK 3% TUBA 20G nr. 1
  • Stellanin-PEG salve 3%, 20 g
  • STELLANIN 3% 20,0 OINT

Stellanin (salve): pris, anmeldelser og effektivitet, brugsanvisning

Tør sår behandles med salver af hjemmeproduktion Stellanin.

Det adskiller sig fra andre farmakologiske stoffer i dets oprindelige sammensætning og stopper den inflammatoriske proces..

Før brug skal du vide om kontraindikationer og anbefalet dosering..

Struktur

Den vigtigste aktive ingrediens er diethylbenzimidazolium triiodid.

Andre stoffer inkluderer også:

  • povidon;
  • vaseline;
  • alkohol;
  • vand;
  • dimethylsulfoxid;
  • Polyethylenglycol.

På grund af denne sammensætning forekommer inaktivering af proteinforbindelser, der er indeholdt i patogene mikroorganismer. Således opnås en bakteriedræbende virkning..

Sammensætningen indeholder ikke ingredienser, der bekæmper vira, så salven er ikke egnet til behandling af herpes. Stellanin-stoffer absorberes ikke i blodet.

Udseendet er salven en brunlig konsistens med en ejendommelig lugt.

Foruden Stellanin producerer virksomheden Stellanin-PEG-produktet, der adskiller sig i hjælpekomponenter og har en mindre udtalt aroma.

Det bruges til at helbrede våde sår..

I apotekskæden leveres salve i papkasser. Der er knyttet en kommentar til brug..

Prisen for lægemidlet afhænger af den by, hvor salget ligger, og apotekskæden.

Det varierer fra 380 til 455 rubler for et aluminiumsrør med et volumen på 20 g.

Stellanin-PEG kan købes for 349 rubler.

Brugsanvisningen viser, at produktet udleveres efter recept. Selvom du kan købe det på et apotek uden det.

Indikationer til brug

Lægemidlet er indiceret til brug med følgende problemer:

  • hudafskrabninger;
  • skårede sår;
  • revner;
  • dybe hudfejl, der heles med vanskeligheder;
  • tryksår;
  • forbrændinger af de første to grader;
  • insekt bid sår.

Stellanin viste sig at være værdigt til eliminering af hæmorroider, purulente sår og abscesser.

Lægemidlet bruges også som et antiseptisk middel mod suturer efter operationer. Det bidrager til hurtig podning af podning. Lægemidlets antiseptiske virkning er svækket af tilstedeværelsen af ​​fedt, blodvæske og pus..

Brug af salve til behandling af åreknuder i rektum giver dig mulighed for at opnå følgende ændringer:

  • eliminering af vaskulære patologier;
  • tilbagevenden af ​​kapillærvægge til elasticitet og styrke;
  • gendannelse af de originale egenskaber for de bundter, der understøtter knudepunkterne;
  • blokering af den inflammatoriske proces;
  • eliminering af smerter;
  • ødelæggelse af patogener.

Indikatorer med høj ydeevne opnås i behandlingen af ​​acne, acne, udslæt.

Kompositionen frigiver hurtigt pustulen fra dens indhold og bidrager til rumvækst af rummet.

Kontraindikationer

Disse inkluderer:

  • personlig intolerance over for bestanddele;
  • tyreotoksikose;
  • skjoldbruskkirteltumor;
  • nedsat nyrefunktion;
  • kemoterapi.

Med forsigtighed anvendes salve til nyresvigt. Det er kontraindiceret hos børn under 18 år..

Gravide patienter skal konsultere en specialist, inden de bruger sammensætningen. Det samme gælder for ammende mødre..

Stellanin ordineres ikke sammen med andre antiseptiske salver, der indeholder alkalier, kviksølv og oxidationsmidler..

Brugsanvisning

Salve påføres udelukkende på det berørte område i et enkelt lag. Før dette er det nødvendigt at vaske såret og fjerne forurening. Sæbe til dette er bedre at ikke bruge. Stellanin-PEG blev smurt ud med en vatpind eller gasbind.

For at komme salven ind i endetarmen påføres den på en bomulds-turunda og fastgøres med et bandage eller gips.

Ved trofiske mavesår og forbrændinger anbefales det at anvende sammensætningen med en tykkelse på højst halvannen millimeter. En bandage anbringes på toppen, der skiftes to gange om dagen.

Den maksimale daglige dosis er 10 g. Den kan bruges med en to-gangs ændring af turunda. Det er optimalt at udføre proceduren morgen og aften. Kursets varighed er fra 5 til 14 dage. Behandlingsperioden bestemmes af dynamikken i sårheling..

Efter brug af salven kan følgende bivirkninger opstå:

Disse fænomener er typisk forbundet med kontakt med slimhindens sammensætning eller sunde væv omkring såret. Nogle patienter er blevet diagnosticeret med hovedpine og svimmelhed..

Hvis sammensætningen kommer på slimhinden, vaskes området med vand.

Røret opbevares på et køligt sted, beskyttet mod sollys, utilgængeligt for børn, ikke mere end to år.

Hvis sammensætningen kommer ind, skal du skylle din mave og ringe til en læge. Tegn på forgiftning inkluderer kvalme og opkast..

Brug ikke stellanin efter udløbsdatoen.

Anmeldelser og effektivitet

Anmeldelser af stoffet er for det meste positive. Mange patienter siger, at salver er yderst effektive til behandling af svære bedesår, sår og mindre hudlæsioner..

Voksne bruger Stellanin aktivt for at eliminere forbrændinger, koger og sår efter operationen. Effekten mærkes fra den første påføringsdag.

I anmeldelserne bemærkes smertefrihed og brugervenlighed af stoffet. Du kan dog ikke købe det i alle regioner.

Jeg har to børn, der ofte bryder albuer og knæ. De kommer efter en tur ofte i skrub. Zelenka og jod knebler kraftigt, men Stellanin forårsager ikke sådanne fornemmelser.

Jeg smør dem sår to gange om dagen. Efter tre dage heles de. Det er sandt, at instruktionerne indikerer, at sammensætningen er kontraindiceret til børn. Jeg bruger denne salve selv, hvis jeg skærer mig selv eller forbrænder mig.

Acne middel hjælper meget. Huden bliver glat og ren. Prisen er virkelig ikke billig, men røret er nok i lang tid.

Alexei:

Jeg behandlede hæmorroide kegler med Stellanin PEC. Revnerne helede hurtigt, blødningen generede ikke længere. Dette er ikke overraskende, fordi sammensætningen har fibrinolytiske og antiseptiske egenskaber. Jeg brugte stoffet uden viden fra en læge.

Meget mærkelig salve. Producenten hævder, at vævene heles hurtigt, men i praksis sker der ikke noget lignende. På en eller anden måde ridset jeg panden meget, da jeg hænger billedet på væggen. Jeg besluttede at smøre såret med Stellanin-PEG. Kompositionen stak bare på mine øjenbryn.

Jeg bemærkede ikke en super effekt. Efter min mening er der mange andre stoffer, der virkelig hjælper. Jeg blev overrasket, da jeg fandt ud af, hvor meget Stellanin salve koster på apoteker. Prisen på 380 rubler stemmer helt klart ikke overens med kvaliteten af ​​stoffet, der indeholder almindeligt jod.

Natalya:

Stellanin er altid i mit medicinskab. En af mine venner rådede mig, da jeg i lang tid ikke helede et sår på et transplanteret område af huden. Jeg påførte bandager med salve, før jeg gik i seng og efter at have vågnet. De trækkede hurtigt videre, og huden voksede bogstaveligt talt.

Og for nylig blev min datter brændt med kogende vand. Jeg behandlede det berørte område på samme måde. Efter et par dage var der ingen spor af forbrændingen. Hudfarve blev den samme, der var ingen ar og ar.

Salven hjalp sin mand, da en purulent kog sprang op på ryggen. Om natten satte Stellanin ham under plasteret, og allerede om morgenen aftog betændelsen. Efter et stykke tid gik kogningen helt forbi. Sådan behandler vi hele familien med dette værktøj.

Analoger

Salvens sammensætning anerkendes som unik. Nøjagtige analoger findes ikke..

Udskift Stellanin med følgende stoffer:

  1. Betadion. Ungarsk medicin med antiinflammatoriske og antiseptiske virkninger. Den aktive ingrediens er iod..
  2. Betadine. Salve er indiceret til bakterielle infektioner, svampeinfektioner, trofiske mavesår, sår og forbrændinger..
  3. Bepanten. Et tyskfremstillet produkt har en regenererende virkning. Aktiv ingrediens - dexpanthenol.
  4. Aquazan. Antiseptisk salve bruges til at forhindre infektion af såroverflader.
  5. Yod Ka. Det bruges til antiseptisk behandling af hud og slimhinder..
  6. Iodovidone. Det er indiceret til mavesår, insektbid, blå mærker og blå mærker..
  7. Sulfargin. Stimulerer helingsprocessen for sår fra forskellige etiologier. Tilladt under graviditet og under fodring såvel som for børn fra to måneder.
  8. Zink salve. Det har antiseptiske og tørrende virkninger. Det kæmper godt med bleudslæt, små husstandsskår og sår. Salve har ingen kontraindikationer.
  9. D-panthenol. Det aktive stof er dexpanthenol. Det er indiceret til ridser og dermatitis, koger, revner. Lægemidlet har ingen åbenlyse kontraindikationer.

Før du anskaffer analoger af substitutter, er det værd at konsultere en læge, der er bekendt med det fulde billede af problemet.

Nogle lægemidler er ikke i stand til at have en helt lignende virkning og ordineres normalt til individuel intolerance over for Stellanins komponenter. De udleveres uden recept, men de skal bruges strengt i overensstemmelse med det individuelle behandlingsregime..

For at opsummere er det værd at sige, at Stellanin er en vellykket udvikling af russiske forskere. Dette bevises ved hjælp af patientanmeldelser og ekspertudtalelser. Under alle omstændigheder er selvmedicinering sundhedsfarlig. Før du bruger medicinen, skal du derfor konsultere en hudlæge.

Stellanin salve: pris, anmeldelser og effektivitet

Hvordan tager man en medicin som stellanin salve? Pris, anmeldelser, effektivitet og komplette oplysninger om stoffet vil blive drøftet detaljeret senere i denne artikel. De officielle instruktioner til medicinen inkluderer et omfattende anvendelsesområde, der viser mere end 10 patologier i det dermale lag, fra trofiske mavesår til problemer med indføringen af ​​et hudtransplantat. Producenten positionerer lægemidlet til ekstern brug som et lokalt medikament med et relativt bredt spektrum af handling, optimalt til skader på huden i forskellige etiologier.

Den medicinske sammensætning blev udviklet af et team af førende russiske forskere og er anerkendt som en unik multikomponentforbindelse. Ifølge skaberne har det effektive antimikrobielle, regenerative og antiinflammatoriske virkninger i de tilfælde, der er anført i vejledningen til forberedelse af patologiske processer.

Startmekanismen for den treenige behandling udløses af kontakt med huden, og det særegne ved dets anvendelse er, at ved hjælp af et enkelt lægemiddel opnås adskillige terapeutiske virkninger på én gang. Det russiske videnskabelige farmaceutiske selskab har også udviklet præparatet Stellanin PEG med et lignende aktivt stof og andre hjælpekomponenter, der er beregnet til behandling af befugtning af hudlæsioner.

Stellanin: salvesammensætning, emballering

Begge doseringsformer fremstilles på basis af den aktive aktive ingrediens: diethylbenzimidazolium triiodid, som hører til den farmakologiske gruppe af regeneranter og reparerende midler designet til at tilvejebringe bakteriedræbende og regenererende virkninger. De fås som et separat lægemiddel og er beregnet til receptpligtig orlov, hvis det er relevant foreskrevet af den behandlende læge. Salve Stellanin indeholder ud over den aktive ingrediens petrolatum og glycerin samt povidon (lavmolekylær polyvinylpyrrolidon) - et hæmatotropisk middel med afgiftning og adsorptionseffekter. Den fabrikerede sammensætning er kendetegnet ved en brunlig farve og en karakteristisk specifik lugt..

Stellanin PEG inkluderer foruden diethylbenzimidazolium-triiodid og povidon, polyethylenoxid 400 og 1500 og dimexid, der har en fibrinolytisk og antiseptisk virkningsmekanisme. Den resulterende sammensætning er omtrent den samme farve som hovedmedicinen, men med en mindre udtalt og ikke så karakteristisk lugt.

Begge lægemidler hører til den farmakologiske gruppe af lægemidler til stimulering af regenerative processer. 100 g salve indeholder 3 g af det aktive stof. I et aluminiumsrør - 20 g salve. Hver er pakket i en papkasse og forsynet med brugsanvisninger..

Opbevaringstid og optimale opbevaringsbetingelser

Salve Stellanin og Stellanin PEG kan opbevares lukket i 2 år. Efter udløbet af den periode, der er angivet af producenten, er de ikke underlagt brug, da de mister deres medicinske egenskaber. Efter 2 år er brugen af ​​salven til medicinske formål uacceptabel, især hvis emballagens integritet er blevet krænket. Det er ideelt at opbevare en åben salve i et rør med et tæt skruet låg, pakket i karton og anbragt på et mørkt, tørt, utilgængeligt sted for sollys og børn, med en temperatur på ikke under 0 og ikke højere end +25.

Effektiviteten af ​​lægemidlet Stellanin salve

Virkningen af ​​lægemidlet afhænger af dets rettede virkning og hjælpekomponenter. Salve Stellanin, designet til behandling af tørre sår, har ikke en systemisk virkning og opbevares på såroverfladen for at give en udtalt terapeutisk virkning. For at optimere absorption og afbødning af sårforstøvning er glycerin og vaselin inkluderet i dets sammensætning. Triiodid har en inaktiverende og destruktiv virkning på enzymer og proteiner fra purulente bakterier indeholdt i såret, og povidon har en adsorberende og afgiftende virkning. Således hæmmes udviklingen af ​​sårinfektion, og affaldsprodukterne fra patogene bakterier, der har evnen til at korrodere væv og forgifte cellerne, der omgiver såret, fjernes.

Stellanin PEG, der indeholder dimexid, desinficerer samtidig såroverfladen og giver en antiseptisk virkning og giver en uudtrykt osmotisk virkning. Det fremmer eliminering og eliminering af purulent indhold, forårsager en fibrinolytisk (hæmoragisk, reparation og antiinflammatorisk virkning. Denne virkningsmekanisme bestemmer dens indikationer til behandling af en konstant våd overflade. Det aktive stof bruges som et separat lægemiddel og i dråber, men Stellanin salve - en unik medicinsk sammensætning, hvis effektivitet opnås gennem en kombination med to eller flere hjælpekomponenter, der øger helingspotentialet RNFO-udviklet produkt Stellanin er en salve af unik påvirkning: eksisterende industrielle analoger har lignende kapaciteter i langt mindre grad.

Indikationer til brug

Stellanin er en salve. Som et kompleks-præparat, der ikke absorberes systemisk, kan det anbefales til hudlæsioner, der ikke har en tendens til at heles uafhængigt og kræver yderligere bakteriedræbende, antimikrobielle, antiseptiske og antiinflammatoriske virkninger.

Salve Stellanin ordineres af den behandlende læge med:

  • enhver skade på huden (ridser, revner, ridser, skrubber, snit, skrubbe og bid af blodsugende og stikkende insekter), der har tendens til at komplicere heling;
  • bedssår og trofiske mavesår;
  • forbrændinger på 1 og 2 grader;
  • behandling af postoperative invasioner (suturer, kolloidarr), iatrogene komplikationer af den ydre manifestation, stimulering af regenereringsprocessen efter indtagelse af hudtransplantater.

Lavt osmotisk potentiale tillader ikke at ignorere udviklingen af ​​den purulente proces, men heller ikke at tørre sårets overflade, hvilket viste en tendens til at danne et nyt lag af celler i genoprettelsesprocessen. Ved anvendelse af glycerol og vaselin oprettes en beskyttende film på såret, der forhindrer indtrængen af ​​et eksternt patogent middel, og på samme tid forsyner de nødvendige næringsstoffer til den regenerative proces i cellelaget. Den vigtigste aktive ingrediens ødelægger i mellemtiden betændelse og spredning af patogene bakterier..

Salve Stellanin PEG undertrykker aktiveringen af ​​enhver infektiøs og inflammatorisk proces, hæmmer aktiviteten af ​​bakterier, beskytter såret mod forekomst af reinfektion, tillader ikke purulent ekssudat at trænge ind i det beskyttende lag på grund af fibrinolytiske og antiinflammatoriske virkninger og et lavt niveau af osmotisk effekt. Brug af salver til en åben såroverflade tillader i den postoperative periode at omgå betændelsestrinnet og forhindre dannelse af bindearm.

Under graviditet

Under graviditet og amning er brug af salve tilladt, hvis den hypotetiske fordel overstiger de mulige negative virkninger. Udnævnelsen og anbefalingerne udføres af den behandlende læge under hensyntagen til mulige risici og kontraindikationer, og brugen af ​​selve medikamentet udføres med forsigtighed og under dets tilsyn.

Stellanin til hæmorroider

Hæmorroide kegler, forværringer og blødning anbefales at behandles med Stellanin PEC salve, hvis sammensætning (povidon, dimexid og polyethylenoxid) giver dig mulighed for at få en udtalt helende virkning af revner, skader, sår og skrubbsår, stoppe blødning på grund af det aktive aktive stofs og dets bestanddele fibrinolytiske og antiseptiske evner, forhindrer geninfektion i processen med fysiologisk liv. Det giver fremragende resultater i både akutte og kroniske inflammatoriske processer af hæmorroider. Eliminerer svampe-, bakterie- og virusinfektioner på betændelsesstedet.

Acne stellanin

Det viste en høj procentdel af aktivitet i behandling af acne, pustulært udslæt, acne, ungdommelig acne og eliminering af post-acne. Når væsken påføres på en purulent knold frigiver væsken ganske hurtigt frigørelsen af ​​pustulen fra det purulente indhold og fremmer helingen af ​​det resulterende patologiske rum. Ved behandling af acne er der ikke behov for yderligere foranstaltninger for at fjerne konsekvenserne. Post-acne opløses som et kolloidalt ar, med den efterfølgende dannelse af et lag med normal ung hud. Afhængig af udslætets art bruges begge versioner af salven..

I barndommen

Lægemidlet ordineres ikke i barndommen. En af de vigtigste kontraindikationer for stoffet er brugen af ​​børn og unge under 18 år.

Med nyresygdom

En kontraindikation for brug af salve er en alvorlig form for nyresvigt. Ved kronisk nyresvigt anbefales ekstrem forsigtighed ved brug. Udnævnelsen udføres af den behandlende læge, hvis der ikke er lægemidler med en lignende handlingsmekanisme, eller de ikke gav de forventede resultater, og udføres under hans nøje kontrol..

Salve Stellanin: brug, dosering

Salven påføres det øjeblikkelige sted for læsionen i et tyndt ensartet lag. Såret skal håndteres i overensstemmelse hermed med de nødvendige forholdsregler for at rengøre og fjerne mulige forurenende stoffer. Stellanin PEG påføres ved hjælp af en vatpind eller gaze-turunda (når den indføres i den indre anus) og sikres med en steril bandage eller medicinsk gips.

Den maksimale daglige dosis er 10 g, som kan bruges med en to-gangs ændring af en tampon eller turunda (det optimale tidspunkt for proceduren er morgen og aften). Varigheden af ​​behandlingsforløbet fra 5 dage til 2 uger, afhængigt af sværhedsgraden af ​​tilstanden. Mindre skader kan behandles med Stellanin uden efterfølgende forbinding..

Dårlig indflydelse

Ved påføring af salven på huden (især når man fanger et sundt lag omkring såret, for at undgå spredning af infektion), kan kløe og rødme forekomme på grund af individuel immunitet mod en af ​​komponenterne i lægemidlet eller forekomsten af ​​en allergisk reaktion. Hvis det kommer på slimhinden, kan forbrænding og rødme forekomme, bør sådanne muligheder undgås, især i relation til slimhinden i øjnene. Der er ikke bemærket andre bivirkninger, fordi jeg formoder, at lægemidlet ikke absorberes systemisk.

specielle instruktioner

Stellanin salve er ikke ordineret sammen med andre antiseptiske midler. I tilfælde af utilsigtet indtagelse af stoffet af barnet, er det nødvendigt at skylle maven og munden og konsultere en læge.

Analoger

Sammensætningen af ​​det terapeutiske middel anerkendes som unikt. Til et middel som Stellanin salve er billige analoger ikke komplette og har kun en omtrentlig antiseptisk og antiinflammatorisk virkning. En mulig substitution kan foretages af Miramistin, Chlorhexidine, Betadine eller Betadione. I deres fravær - brintperoxid.

Anmeldelser af patienter og læger

Anmeldelser af læger bemærker den positive karakter af virkningen af ​​salven i alvorlige patologier og purulente processer i den åbne såroverflade. Patienter reagerer på lægemidlet er ikke altid positivt.

Generelt er Stellanin en salve, hvis pris, anmeldelser og effektivitet gør det muligt for os at erkende det som en vellykket udvikling af russiske forskere.

Svaret på spørgsmålet om, hvor meget Stellanin-salve koster i apoteker, afhænger af detailnetværket og salgsregionen. I gennemsnit fra 380 til 455 rubler.

Vælg et antibakterielt middel: Levomekol eller Stellanin

Mange af os leder i nærvær af kog eller pustulære sår efter effektive antibakterielle cremer eller medikamenter til behandling. På apoteket for hurtigere heling af sår såvel som for hurtigst muligt genopretning af strukturer i beskadiget hudvæv foretrækkes det at købe Stellanin eller Levomekol creme. Hvert lægemiddel fungerer samtidig som et reparationsmiddel og antibiotikum. Disse lægemidler ordineres til hurtig og effektiv behandling af koger og andre mavesår..

Brugsanvisning Levomekol

Lægemidlet til behandling af koger og andre sår bruges som et effektivt antibakterielt middel. Bruges til behandling af milde purulente sår og de mest alvorlige. Cremen trækker ikke kun hurtigt pus fra såret, men hjælper også med at genoprette huden.

Sammensætningen af ​​medicinen inkluderer:

  1. Chloramphenicol - et bredspektret antibiotikum
  2. Methyluracil - et middel til at stimulere regenereringsprocesserne samt forbedre vævstrofisme
  3. Polyethylenoxider - hjælpestoffer til hurtigere penetrering af produktet i huden og ensartet anvendelse.

Kombinationen af ​​disse komponenter bidrager til hurtigere heling af sår og koger.

Ejendomme

Salven har regenerative, antibakterielle, antiinflammatoriske egenskaber. Det trænger hurtigt ind i beskadigede hudlag og trækker ud pus. Det har en medium densitet eller en homogen struktur. Medicinen frigives i mørke glasskrukker og undertiden i rør.

Påvirker effektivt E. coli, stafylokokker og andre gramnegative mikroorganismer.

Lægemidlet passerer let ind i de mest uddybede lag af huden, regenereringen af ​​beskadigede celler finder sted, og derefter accelereres væksten af ​​nye. Sår, koger og nedskæringer heles meget hurtigere, som ar efter operationen. Effektiviteten af ​​dette lægemiddel, tilstedeværelsen af ​​pus eller et overskud af dødt væv påvirker på ingen måde.

Indikationer til brug

Lægemidlet ordineres til sår med en blandet infektiøs patogen mikroflora..

  • Cuts
  • bylder
  • Postoperative suturer
  • Inflammatorisk-purulente sygdomme
  • Tryksår
  • Eksem
  • Sår, majs.

Anvendelsesmåde

Brug er ekstern. Salven skal påføres med et tilstrækkeligt tyndt lag på såret, og bind det derefter tæt sammen med et bandage eller ethvert andet rent materiale. Behandlingen kan gentages op til flere gange om dagen. Behandlingen tager normalt 7 til 10 dage, indtil såret fjernes fra pus til slutningen. Det anbefales ikke at bruge behandling på samme tid som andre antibakterielle salver..

Kontraindikationer

  • Allergi over for et stof indeholdt i et præparat
  • Brug forsigtigt i første trimester af graviditeten.

Brugsanvisning Stellanin

Stellanin salve bruges til at græde purulente sår. Det har antiinflammatorisk, antimikrobiel, genoprettende virkning. Accelererer sår. Stellanin indeholder i dens sammensætning:

  1. Diethylbenzimidazolium triiodide - et middel med regenererende egenskaber
  2. Aktivt jod - inaktiverer proteinerne i bakterievæggene.

Ejendomme

Salven undertrykker effektivt forløbet af injektionsprocesser, beskytter huden, hurtig heling og fuldstændig heling af såret. Stellanin har et bredt spektrum af handling. Salven er følsom over for sådanne bakterier og svampe: Candida albicans, Staphylococcus aureus, Streptococcus viridans, Neisseria spp og andre patogener. Produktet fås i en praktisk form - rør.

Indikationer til brug

Det ordineres til sår med blandet infektiøs patogen mikroflora..

  • bylder
  • Subkutan hæmatom
  • Burns
  • Tryksår
  • Combs, revner
  • Postoperative sår
  • Sår forårsaget af insektbid.

Absorption af aktive aktive ingredienser er praktisk taget fraværende, selv med hudskader. Bivirkninger er ekstremt sjældne, kun i nærvær af allergiske reaktioner på stoffets bestanddele. Påfør et tyndt lag salve på det beskadigede område af huden.

Kontraindikationer

  • Første trimester af graviditeten
  • Forværring af nyresygdom
  • tyreotoksikose
  • Jodbehandling
  • Tilladt personer kun 18 år
  • Skjoldbrusk adenom
  • Allergiske reaktioner.

Sammenligning af to stoffer

Handling

Begge lægemidler har antiinflammatoriske, antimikrobielle, genoprettende virkninger. Begge lægemidler ordineres til sår med en blandet infektiøs patogen mikroflora. Fremme effektivt heling og regenerering af beskadiget væv.

Levomekol er billigere med næsten 300 rubler.

Bivirkninger

Begge lægemidler har bivirkninger i nærvær af allergiske reaktioner på de bestanddele..

Struktur

Sammensætningen af ​​begge lægemidler er helt anderledes. Levomekol indeholder chloramphenicol, methyluracil, polyethylenoxider, og Stellanin indeholder kun diethylbenzimidazolium triiodid og aktivt jod. Levomekol er uden tvivl bedre end Stellanin, fordi dens komponenter giver hurtigere penetration, hvilket betyder, at såret heles hurtigere.

Kontraindikationer

Stellanin har meget flere kontraindikationer end Levomekol. Så for eksempel kan alle bruge Levomekol, bortset fra dem, der er i første trimester af graviditeten, og som har allergiske reaktioner på lægemidlets sammensætning. Stellanin har de samme kontraindikationer som Levomekol, men derudover kan det ikke bruges af dem, der har thyroideadenom, akut nyresygdom, thyrotoksikose og som er under 18 år gamle.

Uanset hvilken slags salve din læge vil ordinere, kan du være sikker på, at den effektivt vil helbrede sår, forbrændinger, skår. Hvis du beslutter at købe produktet selv på apoteket, skal du få råd fra en farmaceut. En specialist hjælper dig med at træffe et valg og fortæller dig også, hvilken antibakteriel salve der er bedre i hvert tilfælde. Læs instruktionerne omhyggeligt.

På grund af effektiviteten og en afbalanceret kombination af aktive medicinske komponenter, kan begge lægemidler hævde at være til stede i ethvert hjemmemedicinskab.

STELLANIN-SALG: INSTRUKTIONER TIL BRUG, PRIS, ANMELDELSER, ANALOGER

I hele sit liv kan alle blive skadet, hvilket er kendetegnet ved mekanisk skade på huden. Ofte sker dette i barndommen, fordi børn er mere mobile. Sådanne skader kaldes almindeligvis skrubber, ridser osv., Men på trods af skaden er de ikke for dybe, fordi kun de øverste hudslag påvirkes. Men trods dette kræver sådanne skader nogle gange en vis behandling, fordi de muligvis ikke heles i en lang periode. Men hvis vi taler om hudlæsioner, der ikke er så enkle, skal du bruge specielle præparater, der er tilgængelige i form af salver, så vil behandlingsprocessen gå meget hurtigere. Blandt de fleste af disse lægemidler er Stellanin salve isoleret, det er efterspurgt og har derfor modtaget mange anmeldelser, men om dem helt i slutningen af ​​artiklen.

Salven påføres eksternt, men det heler kun tørre sår. Hvad angår handlingerne, manifesteres de i en regenerativ, antimikrobiel og antiinflammatorisk virkning. Det har mange indikationer til brug, fordi det ikke kun er effektivt ved slid og nedskæring, men også i nærværelse af mere komplekse hudlæsioner. Denne salve er et godt sårhelende middel, på grund af hvilket hudstrukturen gendannes.

Indikationer til brug:

  1. En salve er meget velegnet til dem, der observerer udskæringer, ridser og slid..
  2. Årsagen til hans udnævnelse er suppuration af sår, der blev dannet efter operationen.
  3. Det viser også effektivitet i betændte sengehuller..
  4. Det anbefales at bruge det til dem, der har et kompliceret trofisk mavesår..
  5. Indikationerne kan også omfatte formationer på huden, der direkte påvirker dets øverste lag, hvorefter der er ar, og dette kan være sådanne sygdomme: abscesser, kulhydrater eller koger.
  6. Specialister kan se på det behovet for betændelse i forbrændinger i huden, og dette vedrører en høj grad af skade.
Anvendelsesmåde

Sådan påføres salven, i hvilken dosering og hvor mange gange om dagen, bestemmes kun af lægen i henhold til patientens indikationer og tilstand, fordi alt foregår på individuelt grundlag, dette gælder også for behandlingsforløbet.

Kontraindikationer til brug:

  • i første omgang angår dette individuel intolerance eller overfølsomhed over for en af ​​dens komponenter;
  • udelukker brugen helt til patienter, hvis alder er op til 18 år;
  • kontraindikation er nyresvigt af alvorlig art;
  • det er strengt forbudt at bruge det under graviditet, direkte i 1. trimester;
  • ordinere ikke salve, hvis der er oplysninger i thyrotoksikosens historie;
  • de siger, at det med radioaktivt jod ikke kan bruges;
  • nyresvigt henvises også til kontraindikationer, da det angår den svære form;

Analoger

Anmeldelser

De bekræfter, at salven er rigtig god, fordi den er meget effektiv. Så snart patienten begynder at bruge medicinen, bemærkes det bogstaveligt talt med det samme, at betændelse foregår, smerter reduceres, og tilstanden er lettet. Nogle mennesker kan ikke lide dens lugt, fordi den ikke er den mest behagelige. Nogle gange er brugen af ​​Stellanin manifesteret ved bivirkninger, men det er ekstremt sjældent, så negative anmeldelser er ikke almindelige. Under brugen af ​​salven normaliseres også blodcirkulationen, så det hjælper godt med trofiske mavesår. Generelt bliver denne salve for mange patienter den første frelse, fordi bogstaveligt talt på 2-3 dages brug er positive resultater allerede synlige.

Brugstid: individuelt dage

Omkostninger: 380 gnid.

Udgivelsesår / køb: 07/27/2018

Generelt indtryk: Hjælper med forskellige hudlæsioner.

Jeg anbefaler til venner: Ja

Stellanin-PEG - instruktioner til brug af salver, pris, anmeldelser, analoger

Latin navn: Stellanin-PEG

Aktiv ingrediens: diethylbenzimidazolium triiodid (diaethylbensimidasolium tryiodide)

Producent: Pharmaceuticals, LLC (Rusland)

Opdater beskrivelse og foto: 10.26.2018

Priser i apoteker: fra 402 rubler.

Stellanin-PEG - et lægemiddel til ekstern brug, stimulerer vævsregenerering.

Slip form og sammensætning

Stellanin-PEG fås i form af en salve til udvendig brug 3%: en mørkebrun masse med en karakteristisk lugt med lav intensitet (20 g hver i aluminiumsrør, 1 rør i en papknippe).

10 g salve indeholder:

  • aktivt stof: 1,3-diethylbenzimidazolium-triiodid - 0,3 g;
  • hjælpestoffer: lavmolekylær polyvinylpyrrolidon (povidon K-17), makrogol 400 (polyethylenglycol 400, polyethylenoxid 400), macrogol 1500 (polyethylenglycol 1500, polyethylenoxid 1500), dimethylsulfoxid (dimexid).

Farmakologiske egenskaber

farmakodynamik

Stellanin-PEG - en salve, der forbedrer vævsregenerering, har antimikrobiel og antiinflammatorisk aktivitet.

Lægemidlets virkningsmekanisme skyldes den antibakterielle egenskab af aktivt jod, som er en del af 1,3-diethylbenzimidazolium-triiodid. Ved inaktivering af bakterieenzymproteiner og bakterievægproteiner hæmmer aktivt jod deres syntese.

Den markante antimikrobielle virkning af salven beskytter såroverflader mod infektion.

Ved behandling af purulente sår sikrer salverets høje osmotiske potentiale evakueringen af ​​de adskilte purulente masser fra sårfejlen.

Farmakokinetik

Den terapeutiske koncentration af lægemidlet er kun til stede i såret. Systemisk absorption af det aktive stof forekommer ikke, selv når cremen påføres på store områder med nedsat hudintegritet.

Indikationer til brug

  • bedssår, trofiske mavesår med en infektiøs proces;
  • akutte purulente læsioner i hud og blødt væv, herunder behandling af sår, hydradenitis, koger, carbuncles, phlegmon, abscesser;
  • inficerede termiske forbrændinger i hud og blødt væv i I - III grad;
  • purulente komplikationer af postoperative sår, som en ekstra terapi for hudrevner, sår og suturer efter excision, episiotomi, koagulation;
  • udskæringer, skrabninger, ridser, ridser, revner.

Kontraindikationer

  • samtidig anvendelse af radioaktivt jod;
  • thyroideadenom;
  • tyreotoksikose;
  • alvorlig nyresvigt;
  • alder op til 18 år;
  • Jeg trimester af graviditeten;
  • individuel intolerance over for stofferne.

I henhold til instruktionerne skal Stellanin-PEG anvendes med forsigtighed hos patienter med kronisk nyresvigt i anden og tredje trimester af graviditeten, mens amning.

Brugsanvisning Stellanin-PEG: metode og dosering

Stellanin-PEG-salve påføres eksternt ved at påføre et tyndt lag (1,5–2 mm) på såroverfladen, hvor mindst 5 mm sund hud fanges rundt om omkredsen under en steril bindemiddelbinding. Lægemidlet kan påføres en steril klud, læg det derefter på såret og fikser det. Efter kirurgisk behandling af et omfattende purulent sår, bør dets hulrum løst fyldes med tamponer gennemvædet i præparatet. I nærværelse af fistulous passager indføres gaze-turundas med salve i dem.

Brug af klæbebånd eller klæbende forbinding er nødvendigt for en mere pålidelig fiksering af bandagen.

Anbefalet mangfoldighed af procedurer: 1-2 gange om dagen, mens der ikke anvendes mere end 10 g salve på samme tid. Behandlingsvarighed - fra 5 til 15 dage.

Ved behandling af abrasioner, udskæringer, ridser, revner eller ridser skal de smøres med et tyndt lag salve 2 gange om dagen.

Bivirkninger

I sjældne tilfælde, på baggrund af brugen af ​​Stellanin-PEG-salve, kan hudkløe eller hyperæmi optræde. Når symptomer på allergiske reaktioner vises, skal du stoppe med at bruge salven.

Overdosis

Overdoseringssymptomer ikke fundet.

Tilfældig indtagelse af salven kan forårsage kvalme eller opkast. I dette tilfælde er gastrisk skylning og udnævnelse af symptomatisk behandling indikeret..

specielle instruktioner

Lad ikke salven komme ind i slimhinderne i øjnene. Hvis der sker en utilsigtet kontakt med øjnene, skylles grundigt med varmt vand..

Lægemidlets antiseptiske aktivitet aftager i nærvær af pus, blod, fedt. Sure og alkaliske forhold svækker virkningen af ​​stoffet.

Graviditet og amning

Udnævnelsen af ​​lægemidlet Stellanin-PEG i første trimester af graviditetsperioden er kontraindiceret.

Der skal udvises forsigtighed, når du bruger salven i perioden med II og III trimestere af graviditeten, mens du ammer.

Brug i barndommen

Du kan ikke bruge lægemidlet til behandling af børn under 18 år.

Med nedsat nyrefunktion

Brug af salve hos patienter med alvorlig nyresvigt er kontraindiceret.

Ved kronisk nyresvigt skal der udvises omhu.

Drug interaktion

Samtidig brug af andre lokale antiseptiske midler indeholdende kviksølv, oxidationsmidler, kationiske overfladeaktive stoffer, alkalier er kontraindiceret.

Analoger

Analogerne af Stellanin-PEG er Betadine (salve), Iodopyron, Jod-Ka (opløsninger).

Betingelser for opbevaring

Opbevares utilgængeligt for børn..

Opbevares ved en temperatur på 0 til 25 ° C på et sted beskyttet mod fugt og lys..

Opbevaringstid - 2 år..

Apoteks-feriebetingelser

Recept tilgængelig.

Anmeldelser om Stellanin-PEG

Anmeldelser om Stellanin-PEG er udelukkende positive, de bekræfter lægemidlets høje terapeutiske virkning i behandlingen af ​​ikke kun mindre hudlæsioner, men trofiske mavesår og dybe bedssår. Salveens høje regenererende egenskaber bidrager til den næsten fuldstændige restaurering af huden efter komplekse forbrændinger, koger, baneoperationer. Patienter indikerer en hurtig helingsproces, et fald i betændelse og en positiv tendens fra de første dage med påføring af salven. Der er smertefrihed og fraværet af spredning, når der påføres salve på såroverfladen.

Nogle patienter rapporterer om manglen på lægemidlet i deres regioner og vanskeligheder med at erhverve det..

Prisen på Stellanin-PEG i apoteker

Prisen på Stellanin-PEG pr. Rør kan være fra 424 rubler.

Det Er Vigtigt At Være Opmærksom På Dystoni

  • Forhøjet blodtryk
    Diabetes ernæring
    Diabetes mellitus er en sygdom, hvis hovedsymptom er en høj værdi af blodsukker på grund af utilstrækkeligt effektivt "arbejde" med insulin. Hvis der i det ene tilfælde er en akut mangel på dette hormon (type I diabetes), i det andet er der ingen insulinmangel, det kan simpelthen ikke udføre sine funktioner på grund af strukturelle ændringer (type II diabetes).
  • Forhøjet blodtryk
    Vertebral arteriestenose
    Behandling og diagnoseFor at bestemme, hvordan man skal behandle denne sygdom, udfører læger en række specielle procedurer. Den mest bekvemme måde at studere patologi på er en dupleksscanning af arterier.
  • Puls
    Antal hvide blodlegemer
    I dag er den enkleste og mest pålidelige måde at diagnosticere en blodprøve på..Dette er en laboratorieundersøgelse, der giver dig mulighed for at finde ud af vigtige blodindikatorer, der karakteriserer kroppens tilstand.

Om Os

Forskellige øvelser kan opdeles i grupper. Alle af dem er rettet mod udvikling af forskellige egenskaber i kroppen. På grund af fysiske øvelser er det muligt at udvikle muskelstyrke, deres udholdenhed, generel udholdenhed i kroppen, koordination af bevægelser, hastighed, øge muskelvolumener, reducere vægt, forbedre elasticiteten i led og ledbånd og genoprette kroppen efter en skade.